Έφυγε απρόσμενα από τη ζωή ο προσφιλής εταίρος, o εκλεκτός συνάδελφος, o συνεργάτης και φίλος Σπύρος Πέππας

Ευρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη απρόσμενη απώλεια του εκλεκτού εταίρου, συναδέλφου,  συνεργάτη και φίλου μας, Δρ Σπύρου Πέππα.

Ο Σπύρος Πέππας, αποφοίτησε ως Μηχανικός Μεταλλείων από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου τον Ιούνιο του 1966. Στο ίδιο Πανεπιστήμιο, τον Ιούλιο του 1970, ολοκλήρωσε την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής, όπου εργάσθηκε παράλληλα και ως έμμισθος επιστημονικός συνεργάτης. Από το 1972 έως το 1997 εργάσθηκε στην Α.Ε.Μ. ΒΩΞΙΤΑΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ αρχικά ως μηχανικός στο Τμήμα Μελετών και στη συνέχεια ως Προϊστάμενος του Τομέα Μελετών και Προγραμματισμού του Μεταλλείου. Στο διάστημα 1988-1992 ανέλαβε τη θέση του Υποδιευθυντή και από το 1992 έως το 2001 τη θέση Διευθυντή του Μεταλλείου. Μετά την ενοποίηση της Α.Ε.Μ. ΒΩΞΙΤΑΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ με την Α.Ε.Ε. ΑΡΓΥΡΟΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ & ΒΑΡΥΤΙΝΗΣ (σήμερα S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.)  διετέλεσε   Διευθυντής Περιβάλλοντος, Υγιεινής και Ασφάλειας του Ομίλου.

Ο Σπύρος, ένας βαθιά μορφωμένος και καταξιωμένος άνθρωπος, υπήρξε εταίρος, ιδρυτικό μέλος και εμψυχωτής της εταιρίας μας Eco-Efficiency Συμβουλευτική και Τεχνική Ε.Π.Ε. και απετέλεσε παράδειγμα για όλους μας με τον ακέραιο χαρακτήρα και την επιτυχημένη πορεία του.

Άφησε πίσω του, την οικογένειά του: δύο Κυρίες – τη σύζυγο  και την κόρη του – στις οποίες για την απρόσμενη απώλεια του συζύγου και πατέρα, όλοι εμείς στην εταιρεία, συνεργάτες και φίλοι του, εκφράζουμε την ειλικρινή και βαθύτατη θλίψη μας.

 

Καλό Ταξίδι Σπύρο.