Έναρξη του Προγράμματος Μελέτη Στρατηγικής των Ελληνικών Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη Πρακτικών Αναβάθμισης του Περιβάλλοντος Εργασίας

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Εταιρεία μας έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου ‘Μελέτη Στρατηγικής των Ελληνικών Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη Πρακτικών Αναβάθμισης του Περιβάλλοντος Εργασίας’, σε συνεργασία με το Πολυτεχνείου Κρήτης και την Ε. Αθανασάκη – Α. Μπόγδης Ε.Π.Ε.  στα πλαίσια του ΕΠΑΝΑΔ με αναθέτουσα Αρχή του Έργου το ΣΕΒ (Στέγη της Ελληνικής Βιομηχανίας). Η  Eco – Efficiency Συμβουλευτική και Τεχνική ΕΠΕ έχει αναλάβει το ρόλο του  Υπευθύνου του έργου και του Συντονιστή.

 Κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι η διαμόρφωση πολιτικών στήριξης της προσαρμογής των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στα νέα οικονομικά δεδομένα, για την αναβάθμιση της ποιότητας του περιβάλλοντος εργασίας. Πρωτότυπο στάδιο της μελέτης είναι η ανάπτυξη ή και η βελτίωση συστημάτων διαχείρισης των θεμάτων υγείας και ασφάλειας στο χώρο της εργασίας (ΣΔΥΑΕ) κυρίως των Ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων  με στόχο να συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας της εργασίας και στην αναβάθμιση της ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος συνεισφέροντας ευρύτερα στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.