Ημερίδα για την Εθνική πολιτική της χώρας για την αξιοποίηση των ορυκτών πρώτων υλών

viomixania2

Το Υπουργείο  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  (ΥΠΕΚΑ) σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα: «Εθνική Πολιτική για την αξιοποίηση  των Ορυκτών Πρώτων Υλών (Ο.Π.Υ.)» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 9:00 στην αίθουσα «ΕΡΜΗΣ» του ΕΒΕΑ – Ακαδημίας 7.

 

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της εξειδίκευσης της Πρωτοβουλίας  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Ορυκτές Πρώτες Ύλες και στοχεύει στην ανάδειξη Εθνικής Πολιτικής  και στρατηγικής στον τομέα.

Θα παρουσιασθούν οι βασικοί άξονες, οι απαιτούμενες επιμέρους κατευθύνσεις και οι εξειδικευμένες ενέργειες που θα συμβάλουν στη βελτιστοποίηση της εθνικής πολιτικής  για την αξιοποίηση του ορυκτών πρώτων υλών της χώρας, όπως διαμορφώθηκαν μετά από εισήγηση της σχετικής ομάδας εργασίας που συγκροτήθηκε, από στελέχη του ΥΠΕΚΑ, εκπροσώπους των Ι.Γ.Μ.Ε, Τ.Ε.Ε, ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων και τη δημόσια διαβούλευση που επακολούθησε.

Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2012, ώστε να είναι δυνατή η είσοδός σας, στα ακόλουθα e-mail:

lampou.m@eka.ypeka.gr

info@sme.gr

Επίσημη πρόσκληση και πρόγραμμα της Ημερίδας: Πρόσκληση Ημερίδας

Πληροφορίες για την Εθνική Πολιτική: Εθνική Πολιτική για την Αξιοποίηση των Ορυκτών Πρώτων Υλών